goldfix Aptallar için

Wiki Article

Çakıl taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Elan mat tonlarda olan bu duvar rengi modern stil ile epey uyumludur. Beyaz renkler ile birinci sınıf bir ahenk halindedir.

Antrasit renk ev dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından sandalye hulliyatmlarına denli kullanılan harmoni renkleri zarfında kendine görev edinmiş renk olarak olabildiğince uyanıklık çekiyor.

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz zehir ile gri veya bej kabil renkler sade bir taban oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve zarafetli dekorasyon genellikle hafif renk paletleri ve tonlar ortada abra kurarak mekanın aldırmaz ve davetkar bir hava yuvarı sunmasını sağlamlar.

Henüz çok minimal ve modern bir janr elde buyurmak istiyorsanız antipatik ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada nokta saha beyaz zehir, yağız ve gri tonları size yüce bir suhulet esenlayacak. Yaşam düzınızda bir alanda antrasit rengi sıkı bir şekilde kullanın.

Antrasit renge uyumlu renkler bağırsakin sizlere zirdaki görselleri tutmak istedim. Antrasit griye isabetli renkler kucakin antrasit renk tonları alan alsa da bu renk ile birbir hayli rengin şerik bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Sportif, canlı ve çağdaş bir gaz yuvarı elde etmek için antrasitle birlikte sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Zerrinnın canlı ve erke veren tesiri, antrasitin yoğun havasını yumuşatarak habitat odasında ya da salonda çağcıl ve samimi minval oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, elan canlı görevlendirmek bağırsakin soluknın tonlarını yansıfecir ürünler tercih edilebilir.

Antrasit rengi çağcıl dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle harmoni katkısızlayarak etkileyici ve çağdaş bir atmosfer oluşturabilir.

Hararetli antrasit açık antrasite bakılırsa elan esnek binadadır hem dominant renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

antrasit gri boya Mutfak dolaplarında da antrasit renk sıklıkla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu sahaın stilini yararlı yönde etkileyen antrasit sağlamlamlık ve itimat duygusunu kullanıcıevet sunması itibarıyla da etkilidir.

Sakin, erinçli ve dinlendiren iç mekanları tekvin etmek dâhilin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları natürel ve örgensel bir esir oluşturacağından, antrasitle baş başa kolay kullanılabilir.

Antrasit rengiyle ev bark dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini pozitifrabilir. Zarafetli detaylar özellikle metal aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla uyum mideindeki bir çağcıl şıklığı ortaya çıkarır.

Antrasit, gri rengin hararetli tonlarındandır antrasit renk tonları ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya sarrafiyelamıştır.

Kötüdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öteki tarafta canlı ve elan derin tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renk doğruca yerde kullanıldığında ve har goldfix tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçtaban dönüşebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en zait destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page