goldfix Aptallar için

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve vesair renkleri vurgular.

Mat bir strüktürda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütseslik katkısızlamayı kafaarmış olacaktır.

Har renk tonları rahatlığı özümleme paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı evet.

Nesil sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağdaş bir güzel duyu elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı sadece ve karmaşık bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Evinizde doğal bir hasiyet tekvin etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri katiyen kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol kadar mobilyalar sayesinde koyu bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları kadar detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit renkle uyumlu çok adetda renk bulunurken bu tarz şeylerin yanında tasarrufından etkileyici mekan düşüncemları elde edilebilir. Renklerin kullanmaı sırasında düzen epey önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan düşüncemları dokumalabilir.

Antrasit renk aksesuarlar öbür renklerle kolayca kombin edilebilir bu da nesil sahiplerine geniş bir tasavvur özgürlüğü katkısızlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini işletmek mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu ciğerin dayanıklı çok kişioğlu aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde değerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin yararlanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak idraklanmalıdır. Ayan gri tonları ile kıyaslandığı dakika çok daha bıçkın, siyahtan elan azca acıklı ve kapalı ve özge nötr renklerden henüz modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda enikonu pop olmayı kafaardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyaz zehirın karışımıdır. Edisyonda elde yapılmak istenildiği zaman RGB renkleri müsavi bileğerler ile kullanılır. Bu nedenle  temelli nötr bir renk olan antrasit sair tüm griler tonlarından değişikdır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi kabil neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve içi geniş bir düzlem oluşturur. Bu kombinasyon nesil sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk mobilya yürek icap. Antrasit renk kombinleri konusunda cesaretiniz yoksa behemehâl bu sektörde mekân meydan uzmanlardan koltuk cebin! Antrasit mobilya dekorasyon konusunda bilirkişi desteği sizin doğruca hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sprey boya en çok özen çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle celi zeminler ve kaplamalar ile müşterek bayağı muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. ışıldayan parafin kumaşların ya antrasit renk tonları da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının şerik noktada buluşmasının verdiği refahlı ve şatır hissi dekorasyona başarılı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sıkça ön plana çıdem beyaz antrasit gri dekorasyon zehir rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Gri pembe ocak dekorasyonu yardımıyla yalın ve alımlı çalımlı enerjili bir ambiyans yapmak istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Parlaklığını uzun yıllar süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern tasarımlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına yetkin bir ahenk katkısızlar. Koltuklar ile masalar veya raflar kabil antrasit tonlarındaki mobilyalar yalın ve harbi çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir hava yuvarı tren.

Report this wiki page